ČELADA MT HELMETS GENESIS SV A1 GLOSS BLACK

MT Genesis je zadnja posodobitev v zbirki čelad MT. Genesis je bil zasnovan z mislijo na trg športnih in potovalnih motociklov. Zaradi številnih možnosti je ta čelada vaš idealen potovalni partner za vsako vožnjo. Čelada za motor in skuter je zasnovana z najsodobnejšimi in najboljšimi tehnikami. Vse to zagotavlja varnost, zaščito in udobje med celotno vožnjo. Čelada je opremljena z najnovejšimi varnostnimi standardi in izpolnjuje ECE-22.06 in DOT odobritev. To pomeni, da je čelada dovoljena na javnih cestah po vsej Evropi in drugod po svetu kot čelada za motoriste in skuteriste. Čelada je opremljena s kovinskim mikrometičnim zapiralom.

Velikosti S, M, L, XL, XXL

Koda izdelka: GENESIS SV A1 GLOSS BLACK

129,99 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Za optimalno udobje je čelada opremljena z ventilacijo na sprednji, zgornji in zadnji strani. Velik vizir proti praskam zagotavlja široko vidno polje za optimalno varnost. Vizir ima Pinlock pripravo, ki preprečuje rošenje vizirja med vožnjo. Lečo Pinlock lahko naročite v paketu. Čelada je opremljena z velikim sončnim vizirjem, ki je odličen v sončnih dneh ali ko je sonce nizko. Udobna notranja podloga je popolnoma odstranljiva in pralna.

Ohišje čelade je izdelano iz HIRP (High Impact Resistant Polymer), ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti in omejeno težo. Zelo prijetno med dolgimi potovanji. Zunanja lupina je izdelana iz 2 različnih lupin, da ponudi najmanjšo možno čelado za vsako velikost. Čelada je opremljena tudi z Easy fit, zaradi česar je ta čelada izjemno primerna za uporabnike očal.

Tehnični podatki:
– 2 velikosti zunanje lupine HIRP.
– Odlično prileganje.
– Luksuzna udobna notranja podloga, popolnoma odstranljiva in pralna.
– Debel vratni ovratnik in ščitnik za brado, zaradi česar se čelada bolj trdno prilega in veter je bolj zmanjšan, zato je čelada veliko tišja.
– Popolnoma prenovljen in izboljšan prezračevalni sistem.
– Sistem za enostavno prileganje, primeren za nošenje z očali.
– Prozoren vizir proti praskam s pripravo Max Vision Pinlock.
– Vgrajen senčnik, ki ga je mogoče upravljati z eno roko.
– Micrometic podbradni trak za hitro sprostitev.
– Priprava Bluetooth komunikacije.
– Teža 1650 gramov. (+/- 50 gramov).
– Odobritev ECE-22.06, dovoljena na javnih cestah po vsej Evropi.
– Na voljo v velikostih S-M-L-XL-XXL

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h