ČELADA NOLAN N100-6 N-COM SURVEYOR 23 RED BLACK WHITE

Zdaj še bolj športna preklopna čelada s še bolj domišljenimi detajli omogoča, da začutite naval adrenalina, ko se podajate na vznemirljiva potovanja in pri raziskovanju sveta premikate meje. Je mojstrovina, ki predstavlja sam vrhunec ter tudi prestiž v svoji kategoriji.
Homologacija 22-06, vložek proti megljenju Pinlock je priložen, priložena je mehka vreča za shranjevanje čelade, garancija 5 let, zagotovljen servis in nadomestni deli.
Za komunikacijski sistem se obrnite na prodajalca v prodajnem salonu ali na gsm 051 412 694.

Velikosti od XXS do XXXL

Koda izdelka: NOLAN N100-6 SURVEYOR 23 RED BLACK

Original price was: 499,99 €.Current price is: 424,99 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Modularna čelada N100-6 predstavlja idealno rešitev v obeh konfiguracijah. Združuje svobodo odprte obrazne čelade z zaščito celo obrazne čelade. Ščitnik za brado lahko hitro dvignete, da komunicirate, zadihate ali preprosto uživate v vetru na obrazu. Ko varnost postane prednostna naloga, preprosto spustite ščitnik za brado za popolno zaščito.

Dual Action – sistem odpiranja ščitnika za brado: N100-6 je opremljen z vrhunskim sistemom odpiranja ščitnika za brado z dvojnim delovanjem z inovativno zasnovo, ki vam omogoča izjemno enostavno odpiranje ščitnika za brado s samo eno roko. Ta funkcija ponuja vsestranskost, ki si jo želite, za popolno zaščito, ne da bi se odrekli udobju hitrega odpiranja.

LPC – nadzor položaja podloge: funkcija LPC (kontrola položaja podloge) vam omogoča optimalno prileganje. Ta možnost prilagajanja zagotavlja popolno namestitev čelade za maksimalno udobje in varnost. Dolge poti ne bodo več problem.

N-Com Ready – vedno ostanite povezani in izboljšajte svojo izkušnjo vožnje zahvaljujoč tej tehnologiji, ki omogoča popolno integracijo komunikacijskih sistemov v čelado. Če želite med potovanjem ostati v stiku z drugimi motoristi ali poslušati glasbo, je združljivost N-Com za vas.

Rotacijsko gibanje ščitnika za brado z eliptično trajektorijo – rotacijsko gibanje ščitnika za brado z eliptično trajektorijo omogoča, da se velikost čelnega dela zmanjša na minimum, ko je ščitnik za brado odprt. Učinek “jadranja” je zato zmanjšan, za udobno vožnjo tudi z dvignjenim ščitnikom za brado.

Sistem samodejnega odpoklica – čelada je opremljena s sistemom samodejnega zapiranja VPS senčila, ki zagotavlja maksimalno udobje in enostavno nastavitev VPS sončne zaslonke glede na vaše potrebe.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h