ČELADA NOLAN N120-1 N-COM SPECIAL 15 BELA

Prvi flipback v Nolanovi zgodovini, rezultat dolgoletnih vlaganj v raziskave in razvoj. N120-1 odlično združuje športno in potovalno bistvo ter podeduje tehnične rešitve Nolanovih vrhunskih modularnih čelad. Posebno vrtenje ščitnika za brado nazaj je možno prek mehanizma z enim zatičem, kar poveča njegovo zanesljivost. Izkusite svobodo preklopa brez ogrožanja zmogljivosti, od popolne zaščite do odprtega obraza. Preživite svoje izkušnje na cesti varno, udobno in v stilu.

Za komunikacijski sistem se obrnite na prodajalca v prodajnem salonu ali na gsm 051 412 694.

Velikosti od XXS do XXXL

Koda izdelka: NOLAN N120-1 N-COM SPECIAL 15 BELA

Original price was: 369,99 €.Current price is: 314,50 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Vrtenje ščitnika za brado z obračanjem nazaj: N120-1 uvaja tehnologijo ščitnika za brado z obračanjem nazaj, inovativno rešitev z zložljivim ščitnikom za brado, ki ga je mogoče z največjo lahkoto zavrteti v zadnji položaj. Ta revolucionarna zasnova s ​​preprostim obračanjem nazaj ponuja svobodo čelade z odprtim obrazom, hkrati pa ohranja varnost in vsestranskost celo obrazne čelade.
Dual Action – sistem odpiranja ščitnika za brado: Odkrijte praktičnost sistema odpiranja ščitnika za brado z dvojnim delovanjem, tehnologije, ki zagotavlja izjemno tekoče odpiranje in zapiranje ščitnika za brado, ki se natančno in preprosto prilagaja vašim potrebam pri vožnji.
LPC – Liner Positioning Control: Zagotovite si optimalno, obdajajoče in udobno prileganje za izboljšanje vaše vozne izkušnje tudi na daljših poteh.
N-Com Ready: vedno ostanite povezani in se ne odpovejte zabavi med potovanjem zahvaljujoč tej tehnologiji, ki omogoča popolno integracijo komunikacijskih sistemov v čelado, kar vam omogoča, da ostanete v stiku z drugimi motoristi, poslušate glasbo ali udobno dostop do GPS navigacije.
Ekološko trajnostne tkanine: Pri modelu N120-1 je trajnost prednostna naloga. Zahvaljujoč okolju prijaznim tkaninam vas vaša čelada ščiti in hkrati prispeva, k bolj zelenemu okolju.
Sistem samodejnega odpoklica: Čelada je opremljena s sistemom samodejnega odpoklica, ki zagotavlja maksimalno udobje in enostavno nastavitev VPS sončnega vizirja glede na vaše potrebe.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h