ČELADA NOLAN X-804 RS U.C. REPLICA CHECA 24

Kdor v sebi čuti in živi športni motorizem, bo zlahka prepoznal dirkaško popolnost vrhunske X-804 RS Ultra Carbon. Njene lastnosti so definirali naši športni šampioni. Mojstrovino iz karbona smo konstruirali z jasnim fokusom, da dosežemo najvišjo možno varnost, odpornost, trpežnost, peresno lahkost, popolno udobje in zaobjamemo vse aerodinamične finese. Dizajn te čelade je eleganten in hkrati agresiven. Pozornost vzbudi tako na cesti, kot na pisti. Je najboljša v razredu. Podpis Nolan je garancija.

PRILOŽENO DARILO!
Poleg prozornega vizirja, ki je nameščen na čeladi, je v paketu priložen še dadaten MOČNO ZATEMNJEN dirkaški vizir s čepki za odmetavanje folij “Tear off”.

Velikosti na zalogi v trgovini: M in L

Koda izdelka: NOLAN X-804 RS U.C. REPLICA CHECA 24

Original price was: 899,99 €.Current price is: 719,99 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

TOP 5
Peresno lahka in ročno izdelana zunanja školjka iz kompozitov.
Oblazinjenje “Carbon fitting” za vrhunsko športno udobje.
Aerodinamični spojler za najboljši aerodinamični preboj, stabilnost in mirnost pri najvišjih hitrostih.
Predpriprava za uporabo sistema dovajanja tekočine »Camel bag«.
Varnostni zaklep vizirja.

PREMIUM KAKOVOST
Zunanja školjka je ročno izdelana iz izbranega kompozita in z izjemno visokim deležem karbona. Razvoj in proizvodnja sta in ostajata italijanska.

ŠTIRI VELIKOSTI ZUNANJE ŠKOLJKE
Za kar najbolj natančno prileganje glavi, ne glede na velikost voznika. Tako smo dosegli najnižjo težo ob sočasnem doseganju najvišjih standardov zaščite, najmanjši aerodinamični upor in zaradi idealno postavljenega težišča optimalno udobje.

ZA DOBRO PREGLEDNOST
Neobičajno velik vizir zagotavlja boljšo preglednost, kaj se dogaja ob strani in zadaj. Optično je popolno oblikovan, odporen proti praskam in pripravljen za uporabo Pinlock vložka proti megljenju.

BREZ MEGLJENJA VIZIRJA
V serijsko opremo sodi tudi Pinlock® vložek, ki je najbolj učinkovita rešitev zoper megljenje vizirja! Odlično deluje tudi v zelo neugodnih razmerah, ko se nižjim temperaturam pridruži veliko vlage v zraku. Tudi pri športni vožnji, kjer voznik izdiha več vročega zraka, učinkovito preprečuje megljenje vizirja.

ZA SVEŽ ZRAK
Inovativni prezračevalni sistem RAF (Racing Air Flow) je sestavljen kar iz enajstih prezračevalnikov, ki omogočajo celovito rešitev prezračevanja notranjosti čelade.
Pretok zraka skozi prezračevalne sisteme enostavno uravnavamo tudi z orokavičeno roko. V notranjo školjko so dodatno vtisnjeni globoki kanali za učinkovito kroženje zraka in prezračevanje lasišča.

AERODINAMIČNI SPOJLER – RAS
Za najboljši aerodinamični preboj, stabilnost in mirnost pri najvišjih hitrostih. Še posebej dobro se obnese v kombinaciji z grbo na dirkaškem kombinezonu.

VRHUNSKO UDOBJE – “CARBON FITTING”
Snemljivo in pralno oblazinjenje je po vzoru športnega perila oplemeniteno z aktivnimi karbonskimi vlakni, za največ udobja. Deluje antistatično, spodbuja razpršitev in izhlapevanje znoja, se izjemno hitro suši ter pomaga vzdrževati stalno temperaturo.

LIČNE BLAZINICE
so izdelane iz enega kosa ekspandirane pene, da enakomerno in čvrsto objamejo lica. V primerjavi s tradicionalnimi blazinicami tudi po dolgotrajni uporabi ohranjajo prvotno obliko. Za čiščenje in vzdrževanje je peno mogoče enostavno odstraniti iz prevleke.
V dodatni ponudbi imamo različno trde in debele blazinice. Lahko vam poljubno uravnamo, kako tesno naj čelada sede na obraz.

NERS – “Nolan Emergency Release System”
Rešitev NERS omogoča reševalcem hitro odstranitev ličnih blazinic v primeru nuje. Tako lahko popolnoma varno snamejo čelado z glave.

DOMIŠLJENE REŠITVE
X-804 RS je pripravljena za uporabo sistema dovajanja tekočine »Camel bag«.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h