ČELADA NZI EURUS2 BLACK WHITE

EURUS 2 DUO
CESTA ALI MESTO BREZ OMEJITEV
Nova super športna čelada NZI Eurus 2 vozniku ponuja vse, kar potrebuje za bolj osredotočeno, sproščeno in zato varnejšo vožnjo. Velike odprtine spodbujajo dotok in izstop svežega zraka. Novi vizir je širši, zagotavlja jasnost v vseh situacijah. Sončni vizir poveča varnost, ob spremembi svetlobe se lahko poljubno prilagaja. Njena značilnost so dnevni izleti in športne poti.

Velikosti XS do XXL

Koda izdelka: NZI EURUS2 BLACK WHITE

Original price was: 115,99 €.Current price is: 105,99 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

UDOBJE
Odobren vizir ima prvi položaj, ki omogoča neprekinjeno kroženje svežega zraka, kar je velika prednost v vročem vremenu in preprečuje nastanek megle. Poseben kanal za tiste, ki nosijo korekcijska očala, izboljša njihovo počutje. Dve velikosti školjke zagotavljata popolno prileganje in odlično udobje za vse velikosti. Ta čelada je opremljena z blazinicami, ki so trdnejše od običajnih. To pripomore k stabilnosti glave pri visokih hitrostih.

VIZIR
Zaslon odobrenega Eurus2 Duo je izdelan iz brizganega polikarbonata. Njegova optična kakovost in odpornost na lomljenje sta izjemni. Pripravljen je za dodajanje vložka proti megli Pinlock. Senčni ščitnik vam omogoča, da po želji uravnavate svetlobo.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h