ČELADA SHOEI GT-AIR II NOTCH TC-1

Nadaljevanje najbolj prodajane čelade SHOEI GT-AIR v sport touring segmentu. Nova GT-AIR II je še boljša in modernejša. Čelada je zasnovana v kanalnem vetrovniku. Izboljšana je aerodinamika, notranji VPS sončni vizir in dodan prostor za SHOEI komunikacijo.
Velikost XL!

Koda izdelka: Gt-air 2 NOTCH TC-1 XL

499,99 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

GT-AIR II

Športna potovalna čelada
Polnoobrazna čelada SHOEI GT-AIR II je popoln partner za potovanja z motorjem ali daljša potovanja. Vgrajeni ščitnik (SENČILO) zagotavlja optimalen pogled na spreminjajoče se svetlobne razmere, izjemno prezračevanje in udobno klimo v notranjosti čelade. Zahvaljujoč zamenljivim notranjim blazinicam je čelada nastavljiva glede na posamezno obliko glave. Zapenjanje z mikro zaponko iz nerjavečega jekla omogoča hitro in udobno zapiranje in odpiranje podbradnega traku. Izbirni domofonski sistem SRL2, ki ga je izdelal SENA®, zagotavlja informacije in zabavo med vožnjo. Lahko se enostavno, hitro in skoraj nevidno vgradi v lupino čelade.

Varnost
Njegova zunanja lupina iz AIM (Advance Integrated Matrix) v kombinaciji s kompozitnim polistirenskim jedrom z elementi, ki se razlikujejo po gostoti, zagotavljajo optimalno zaščito pred udarci.
Zahvaljujoč mehanizmu za hitro menjavo lahko standardni vizir CNS-1 s širokim vidnim poljem zamenjate hitro in brez orodja. Stekla PINLOCK®EVO, ki zavirajo meglo, iz dobave čelade zagotavlja jasen pogled tudi v težkih vremenskih razmerah.
Podbradni trak z mikro zaskočnim sistemom je enostaven za rokovanje in varno drži čelado na mestu.
V nujnih primerih je mogoče blazinice za ličnice enostavno odstraniti s sistemom EQRS (Emergency Quick Release System) in tako je zagotovljeno nežno odstranjevanje čelade.

Udobje
S 3 različnimi velikostmi zunanje lupine (XS-M | L | XL-XXL) SHOEI GT-AIR II omogoča idealno razmerje od velikosti čelade do velikosti glave kolesarja. Njegova relativno majhna teža razbremeni mišice vratu in zmanjša učinek utrujenosti, bodisi pri športni uporabi na kratkih razdaljah ali na daljših izletih.
Sredinska blazinica, zasnovana za učinkovito zračenje, kot tudi predoblikovana lična blazinica v drevesnih dimenzijah in prevleka za brado sta popolnoma odstranljiva in pralna. Za individualno prilagajanje čelade so na voljo ličnice in sredinske blazinice različnih debelin. Snemljive ušesne blazinice učinkovito prispevajo k zmanjšanju hrupa.
Visokokakovostni integrirani ščitnik za sončenje QSV-2 SHOEI GT-AIR II je brezstopenjsko raztegljiv. V primerjavi s senčnikom predhodnega modela je bil povečan. Preprosto in brez orodja ga je mogoče zamenjati z izbirno rumeno obarvano različico z učinkom povečanja kontrasta. Dodatni vizir tako zagotavlja optimalen pogled za številne namene in vremenske razmere.
Vdolbine v predelu ušes ter pripravljeni kabelski utori in položaji za namestitev omogočajo preprosto in hitro montažo domofonskega sistema SRL2 proizvajalca SENA®, ki je na voljo v ponudbi dodatkov SHOEI.

Prezračevanje
Več dovodov in izstopov zraka zmanjša temperaturo in vlažnost v SHOEI GT-AIR II. Tudi pri uporabi čelade v toplih deželah ali v hladni sezoni v čeladi prevladuje udobna klima in voznik je dovolj oskrbovan s svežim zrakom. Spremenjen mehanizem vizirja z novim prvim korakom omogoča odprtino vizirja v širini in s tem dodaten dotok svežega zraka.

Aerodinamika
Vgrajen spojler prispeva k aerodinamični zmogljivosti SHOEI GT-AIR II.

Izbirni deli
Za SHOEI GT-AIR II so na voljo vizirji v različnih barvah in zrcalnih premazih, ki se lahko uporabljajo ob upoštevanju predpisov o homologaciji ECE. Čelada je prvotno opremljena z vizirjem tipa CNS-1. V vse vizirje te vrste je mogoče pritrditi leče PINLOCK®EVO, ki zavirajo rošenje, od katerih je ena priložena čeladi. Integriran temno obarvan sončni vizir QSV-2 lahko enostavno in brez orodja zamenjate z rumeno obarvano različico z učinkom povečanja kontrasta.
V ponudbi rezervnih delov SHOEI so na voljo ličnice in sredinske blazinice različnih debelin in velikosti za zamenjavo originalnih blazinic ali za individualno nastavitev čelade. Tako kot prevleka za brado, ščitnik za sapo in zavesa za brado.
S SHOEI GT-AIR II je mogoče integrirati domofonski sistem SRL2 znamke SENA® iz nabora dodatkov SHOEI. Ko je združen z mobilnim telefonom, navigacijsko napravo ali drugim domofonskim sistemom, ponuja možnost informacij in zabave med vožnjo.

Vključeno v dostavo
SHOEI GT-AIR II je priložen z objektivom PINLOCK®EVO za uporabo z vizirjem tipa CNS-1, s katerim je čelada prvotno opremljena. Tudi z montažnimi zatiči PINLOCK® za zamenjavo in majhnim plastičnim orodjem, ki je v pomoč pri namestitvi domofonskega sistema SRL2. Poleg tega je v originalnem obsegu dobave priložena zaščita za sapo, proti vetrna zaslonka, nalepka z logotipom SHOEI, originalna vreča za čelado SHOEI za skrbno shranjevanje čelade in silikonsko olje za vzdrževanje obrobe in mehanizma vizirja.
Priročnik za čelado in brošura »Kako pravilno uporabljati čelado« vsebujeta uporabna navodila za uporabo, vzdrževanje in nego vaše SHOEI GT-AIR II.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h