ČELADA SHOEI GT-AIR3 DISCIPLINE TC-6

GT-Air3 – Prvi v novi generaciji

ŠPORTNA TURISTIČNA ČELADA

SHOEI GT-Air v svoji tretji generaciji je več kot vsestranska čelada – je zelo funkcionalna športna in potovalna čelada s profilom in robom. Izrazito oblikovana, z izjemnim udobjem pri nošenju, opremljena z revolucionarnimi funkcijami, homologirana v skladu z najnovejšimi varnostnimi standardi, deluje na najvišji ravni in poudarja svojo trditev o prvem mestu.

Velikosti od XS do XXL!

Koda izdelka: Gt-air3 DISCIPLINE TC-6

729,00 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

VARNOST
Visoko zmogljiva zunanja lupina SHOEI GT-Air3 iz AIM (Advanced Integrated Matrix) združuje visoko fleksibilnost in nizko težo zahvaljujoč svoji sestavi iz steklenih vlaken in organskih vlaken. V kombinaciji s polistirenskim jedrom, sestavljenim iz več elementov z različnimi absorpcijskimi sposobnostmi, ta lupina čelade nudi najvišjo možno zaščitno funkcijo.
Leča PINLOCK®EVO, ki je priložena čeladi, je izjemno učinkovita pri zmanjševanju rosenja vizirja tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Vizir CNS-1C z visoko optično kakovostjo in velikim uporabnim vidnim poljem omogoča nemoteno zaznavanje prometne scene tudi na robovih vidnega polja. Kot vsi vizirji za čelade SHOEI, ki pokrivajo celoten obraz, zmanjša vdor več kot 99 % vhodnega UV sevanja v notranjost čelade.
Prijetno ozek podbradni trak z zapiranjem z mikro ragljo je udoben za uporabo in varno drži čelado na mestu.
V nujnih primerih lahko blazinice za lica enostavno odstranite s sistemom EQRS (Emergency Quick Release System) za nežno odstranitev čelade.
SHOEI GT-Air3 izpolnjuje zahteve testnega standarda ECE-R 22.06 za čelade, ki pokrivajo celoten obraz.

UDOBJE NOŠENJA
3 različne velikosti zunanje lupine SHOEI GT-Air3 (XS-M | L | XL-XXL) omogočajo širok razpon velikosti z optimalnim razmerjem med velikostjo čelade in telesom. Ergonomsko učinkovito centriranje težišča čelade zmanjšuje obremenitev vratnih mišic in preprečuje utrujenost, tako na daljših turah kot tudi na hitrih avtocestnih etapah.
Izrazito oblikovane blazinice za glavo podpirajo kroženje zraka v čeladi in so, tako kot tridimenzionalno vnaprej oblikovane blazinice za lica in blazinice za brado, v celoti odstranljive in pralne. Za individualno prilagoditev čelade so na voljo blazinice za glavo in lica v različnih debelinah.
Odstranljive ušesne blazinice v predelu ušes učinkovito prispevajo k zmanjšanju hrupa.
Prozoren vizir CNS-1C, ki je standardno vgrajen, ima praktično neomejeno vidno polje in ga je mogoče zamenjati brez orodja z uporabo preverjenega mehanizma za hitro menjavo. Samonastavljivi mehanizem vizirja SHOEI GT-Air3 zahvaljujoč dobro oblikovanemu zaskočenju omogoča postopno odpiranje vizirja brez zasuka, vključno s prvim položajem odpiranja za dodaten svež zrak pri vročih poletnih temperaturah ali za zmanjšanje nagnjenost vizirja k zameglitvi.
Sredinski mehanizem za odpiranje in zaklepanje ter dvignjene prezračevalne naprave je enostavno upravljati tudi z debelimi rokavicami.
Integriran, visokokakovosten senčnik QSV-2 modela SHOEI GT-Air3 je mogoče nenehno razširiti. Skoraj v celoti pokriva uporabno vidno polje in ga je mogoče preprosto in brez orodja zamenjati z izbirnim rumeno obarvanim vizirjem z učinkom povečanja kontrasta. Ta dodatni vizir tako zagotavlja optimalno vidljivost za številne uporabe in vremenske razmere.
Vdolbine v predelu ušes in pripravljena vodila za kable omogočajo enostavno in hitro namestitev komunikacijskega sistema SRL3 Mesh podjetja SENA®, ki je na voljo v SHOEI-jevi ponudbi dodatkov, v vmesnik SHOEI COMLINK GT-Air3.

PREZRAČEVANJE
Prezračevalne odprtine, usmerjene v zračni tok, in izpušne odprtine, nameščene na ugodni višini, zmanjšajo temperaturo in vlažnost v SHOEI GT-Air3. GT-Air3 svojemu uporabniku vedno zagotavlja dovolj svežega zraka in ustvarja prijetno notranjo klimo, ne glede na to, ali se uporablja v toplih državah ali v hladni sezoni.
Odstranljiv filter v spodnjem sprednjem prezračevanju preprečuje vstop mrčesu.
Prenovljeni mehanizem vizirja SHOEI GT-Air3 omogoča stabilno odpiranje vizirja v širini reže s prvim rastrskim korakom, s čimer dopušča dodaten svež zrak v notranjost čelade.

AERODINAMIKA
Izraziti integrirani robovi spojlerja, gladki prehodi med vizirjem in školjko čelade ter tanjša školjka čelade v sprednjem predelu brade povečajo aerodinamično zmogljivost SHOEI GT-Air3 in hkrati prispevajo k zmanjšanju vpliva hrupa na uporabnika.

DODATKI
Ujemajoči se vizirji za SHOEI GT-Air3 so na voljo v različnih barvah in prevlekah za ogledala, ki jih je mogoče uporabiti v skladu s homologacijskimi smernicami ECE. Protiroshne leče PINLOCK®EVO je mogoče namestiti v vse vizirje te vrste, ki so na voljo v SHOEI-jevi ponudbi dodatkov, od katerih je eden priložen čeladi.
Integriran, močno zatemnjen senčnik tipa QSV-2 je mogoče zamenjati za rumeno zatemnjeno različico z učinkom povečanja kontrasta.
Asortiman dodatkov SHOEI vključuje blazinice za lica in glavo v različnih velikostih in debelinah, kot tudi zložljivo blazinico za zgornji del glave, za zamenjavo originalnih blazinic ali za individualno prilagoditev oblazinjenja čelade. Na voljo so tudi blazinica za trak za brado, ščitnik za dihanje in zavesa za brado.
Komunikacijski sistem SENA® SRL3 Mesh iz serije dodatkov SHOEI je mogoče vstaviti v vmesnik SHOEI COMLINK NEOTEC3. Po združitvi z mobilnim telefonom, navigacijsko napravo ali drugimi domofonskimi napravami SRL3 Mesh ponuja možnost informacij in zabave med vožnjo in se hkrati skoraj nevidno prilega ohišju čelade NEOTEC3. S svojimi vrhunskimi zvočniki, visokokakovostnim mikrofonom in zvočnim sistemom harman/kardon® SRL3 Mesh zagotavlja bogat zvok in kristalno čist prenos glasu.

OBSEG DOBAVE
S SHOEI GT-Air3 je priložena leča PINLOCK®EVO za uporabo s standardnim vizirjem CNS-1C, ustreznimi nadomestnimi zatiči in majhnim orodjem za vzdrževanje, ki je uporabno za namestitev komunikacijskega sistema SRL. Priloženi so tudi ščitnik za dihanje, zavesa za brado, nalepke z logotipom SHOEI, originalna torba za čelado SHOEI za nežno shranjevanje čelade in silikonsko olje za nego tesnila in mehanizma vizirja. V priročniku za uporabo čelade in v brošuri “Kako pravilno uporabljati čelado” boste našli dragocene informacije o uporabi, vzdrževanju in negi SHOEI GT-Air3.

IZVLEČEK IZ DODATNE OPREME
Za SHOEI GT-Air3 je na voljo veliko različnih dodatkov in rezervnih delov, vključno z:
Tip CNS-1C vizirji v različnih odtenkih*,
Vizir PINLOCK®EVO, odporen na meglo,
Sončni vizir QSV-2 v različnih odtenkih,
Lične blazinice v različnih debelinah za zamenjavo originalnih blazinic ali za individualno prilagoditev čelade,
Sredinske blazinice v različnih velikostih in debelinah za zamenjavo originalnih blazinic ali za individualno nastavitev čelade,
Podloga za nastavitev višine oblazinjenja glave,
Oblazinjenje za trak za brado,
Varovalo za dihanje,
Zavesa za brado,
Komunikacijski sistem SRL3 Mesh by SENA®.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h