ČELADA SHOEI NEOTEC 2 WINSOME TC-6 WHITE/GREY

Na voljo čelada SHOEI Neotec II Winsome TC-6 v belo-sivi kombinaciji, velikost S (55-56 cm).

Koda izdelka: Neotec 2 WINSOME TC-6 S

546,79 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Značilnosti:
Da bi bila posebej dolga potovanja še bolj prijetna, smo ponovno optimizirali udobje nošenja novega Neotec II in zmanjšali neželene moteče dejavnike.

Inovativne blazinice za ličnice, razvite v vetrovniku, preprečujejo vdor vetra zaradi svoje “hrupne izolacije” konstrukcije in tako omogočajo bistveno tišjo izkušnjo vožnje. Če je zaponka z ragljo iz nerjavečega jekla zaprta, Neotec II nudi zelo učinkovito zaščito pred vetrom tudi navzdol.

Spojler za brado (Aero Deflector) za sproščeno vožnjo pri nizki turbulenci je prav tako preoblikovan in izboljša stabilnost.

3D oblikovano, popolnoma odstranljivo in pralno oblazinjenje je sestavljeno iz več uretanskih pen različnih stopenj trdote in tako ponuja natančno prilegajočo se obliko in izjemno visoko udobje pri nošenju.

Prenovljeni zložljivi mehanizem

Tako kot pri predhodniku je tudi zložljivi mehanizem Neotec II ekscentrično oblikovan in opremljen s spremenljivo osjo, ki zagotavlja optimalno zapiranje.

Odsek za brado se varno drži v svojem položaju, ko je zložen, zahvaljujoč zdaj močnejšemu mehanizmu. Poleg tega je na voljo še en zadnji položaj zaklepanja, ki omogoča dvojno homologacijo P / J kot jet in celoobrazna čelada.

Gumb za sprostitev zložljivega mehanizma Neotec II je zasnovan tako, da ga je mogoče zlahka upravljati z debelimi rokavicami tudi pozimi.

Na zadnjem robu bradnega dela je tudi vrtinčni generator, ki pri tem prehodu opazno umiri pretok zraka.

Dobro premišljena zaščitna funkcija

Neotec II ima lupino AIM (Advanced Integrated Matrix), izdelano iz petih različnih plasti steklenih vlaken in organskih plasti. Na ta način je dosežen optimalen kompromis med maksimalno stabilnostjo in fleksibilnostjo hkrati.

Jedro Neotec II sestavlja tudi več EPS elementov različnih trdot, odvisno od površine, in tako optimalno absorbira udarno energijo.

Integrirana komunikacija prvič (Shoei by Sena)

Popolnoma nova funkcija pri SHOEI je možnost popolne integracije opcijsko razpoložljivega komunikacijskega sistema v lupino čelade. Pri Neotecu II je bila na spodnji strani čelade predvidena ločena krmilna enota trikotne oblike, ki je bila v celoti vgrajena v lupino čelade in tako omogoča homogen videz.

Vodilni proizvajalec “SENA” je partner SHOEI in ponuja pravo domofonsko možnost v pionirski zasnovi s 3 gumbi s svojim sistemom SRL * (SHOEI Rider Link), razvitim posebej za Neotec II.

Nabor čipov SRL* temelji na sistemu 20S podjetja SENA in je trenutno najboljša komunikacijska rešitev na trgu. Do osem voznikov se lahko poveže prek Bluetooth 4.1 z največjim dosegom 2 km, komunicira med seboj, posluša glasbo, uporablja mobilni telefon ali GPS in še veliko več.

Dovolj zraka za dolge izlete

Na novo razvit prezračevalni sistem je odlična izbira za popotnike. Spodnji dovod zraka je na novo oblikovan, oskrbuje usta in območje vizirja s svežim zrakom in je še posebej neprepusten, ko je zaprt.

Zgornje prezračevanje je v primerjavi s predhodnikom zdaj zasnovano z dvema dovodoma zraka, medtem ko so izhodi zraka že nameščeni nad režami v zadnjem delu.

Prezračevanje zadaj s svojimi tremi dodatnimi zračnimi odprtinami služi tudi kot spojler in skozi ta podtlak dobesedno »potegne« izrabljen zrak iz čelade.

Vizir brez trdega roba

Novi vizir CNS-3 izstopa s poševnim robom v zgornjem delu, ki preprečuje prodiranje vlage v notranjost čelade. Poleg tega je bilo tesnilo vizirja na novo oblikovano in zagotavlja tesno in tesno prileganje med vizirjem in zunanjo lupino.

Različne debeline materiala in izjemno velik pogled brez popačenj označujejo brizgani vizir CNS-3 iz polikarbonata.

Vgrajeni QSV-1 sončni vizir Neotec II je zdaj po izbiri mogoče zamenjati za rumeno obarvano lečo, ki povečuje kontrast. Prav tako je občutno zmanjšana izrezna odprtina lupine čelade za mehanizem sončnega vizirja, kar bistveno poveča stabilnost na tem področju.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h