ČELADA SHOEI NEOTEC3 MATT BLACK

NEOTEC3

VSESTRANSKA ČELADA NA PREKLOP

Z NEOTEC3 SHOEI nadaljuje serijo svojih uspešnih modelov preklopnih čelad z “TEC” v imenu. Ne glede na to, ali ste v vsakodnevnem mestnem prometu, na večernih izletih v vijugastem podeželju ali na daljših motorističnih turah s podobno mislečimi ljudmi – NEOTEC3 navdušuje z izjemnimi lastnostmi za vse namene.
Velik integrirani senčnik QSV-2 na primer nudi odlično zaščito pred bleščanjem tudi pri šibkem soncu. Certificiran v skladu s trenutnim testnim standardom ECE-R 22.06, je NEOTEC3 primerna tudi za uporabo z odprtim dvižnim pred bradnim delom pri prilagojenih hitrostih, zahvaljujoč homologaciji P/J. Ko je čelada popolnoma zaprta, integriran, globoko razvejan prezračevalni sistem poskrbi za svež zrak in hlajenje.
Revolucionarni vmesnik SHOEI COMLINK omogoča popolno integracijo komunikacijskega sistema SRL3 MESH podjetja SENA. Gladke zunanje površine in prehodi ohranjajo voznikovo ali voznikovo izpostavljenost hrupu na nizki ravni.
Zapiranje z mikro zapiralom na prijetno ozkem traku za brado olajša nadevanje in slačenje te neprimerljivo visokokakovostne čelade na preklop proizvajalca SHOEI.

Velikosti od XS do XXL! Za pravilno izbiro velikosti svetujemo, da se obrnete na prodajalca! Nudimo nakup tudi na obroke!

Koda izdelka: NEOTEC3 MATT BLACK

699,00 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

VARNOST
Zunanja lupina SHOEI NEOTEC3 iz AIM (Advanced Integrated Matrix) v kombinaciji s polistirenskim jedrnim sistemom, sestavljenim iz več elementov z različnimi absorpcijskimi sposobnostmi, nudi optimalno zaščito pred udarci, ki izpolnjuje zahteve testnega standarda ECE-R 22.06. SHOEI NEOTEC3 enako izpolnjuje zahteve tega testnega standarda za integralne čelade in reaktivne čelade. Poleg priporočene uporabe z zaprto prečko za brado, drugi, stabilen položaj zaskoka omogoča tudi uporabo čelade z odprto in zaklenjeno prečko za brado.
Prozoren vizir CNS-3C, ki je standardno nameščen, odpira skoraj neomejeno vodoravno in navpično vidno polje. Steklo PINLOCK®EVO proti rosenju, ki je priloženo čeladi, zagotavlja neoviran vid tudi v neugodnih vremenskih razmerah.
Prijetno tanek trak za brado z zapiranjem z mikro ragljo je udoben za uporabo in varno drži čelado na mestu.
Zaklepni mehanizem iz nerjavečega jekla varno in zanesljivo zaklene brado v zaprtem položaju.

UDOBJE NOŠENJA
3 različne velikosti zunanje lupine (XS-M | L | XL-XXL) omogočajo širok razpon velikosti SHOEI NEOTEC3 in hkrati optimalno razmerje med velikostjo čelade in motorista. Dobra uravnoteženost čelade ščiti vratne mišice in preprečuje utrujenost, tako med mestnimi prevozi kot na daljših turah ali dolgih potovanjih z motorjem.
Tridimenzionalno oblikovana osrednja blazinica, predhodno oblikovane blazinice za lica z izolacijo hrupa in blazinica za brado so popolnoma odstranljive in pralne. Za individualno prilagoditev čelade so na voljo sredinske in ličnice v različnih debelinah. Podlogo, ki jo lahko vstavite v zgornji del glave, lahko uporabite za navpično prilagajanje čelade.
Lične blazinice z voluminozno spodnjo stranjo in razširjene na zatilju skupaj z odstranljivimi ušesnimi blazinicami učinkovito prispevajo k zmanjšanju hrupa.
Vizir CNS-3C, ki je standardno vgrajen, preprečuje prepih in deževnico v čelado s svojim značilnim zgornjim robom, ki je nagnjen proti lupini čelade. Odpre se brez torzije in zanesljivo zapre s centralno nameščenim zaklepnim mehanizmom. Za dodaten svež zrak med vožnjo mehanizem vizirja omogoča široko odpiranje vizirja. Vizir je mogoče zamenjati brez orodja zahvaljujoč preverjenemu, samonastavljivemu mehanizmu za hitro menjavo.
Integriran, visokokakovosten senčnik QSV-2 modela SHOEI NEOTEC3 je brezstopenjsko raztegljiv in pokriva uporabno vidno polje skoraj v celoti, tudi navzdol. Lahko ga enostavno in brez orodja zamenjate z izbirnim rumeno obarvanim vizirjem z učinkom povečanja kontrasta. Ta dodatni vizir tako zagotavlja optimalno vidljivost za številne uporabe in vremenske razmere.
Vdolbine v predelu ušes, pripravljena vodila za kable in namestitveni položaji za dele enote omogočajo enostavno in hitro namestitev komunikacijskega sistema SRL3 podjetja SENA®, ki je na voljo v ponudbi SHOEI dodatkov.

PREZRAČEVANJE
Prezračevalne odprtine neposredno v zračni tok zajemajo svež zrak za zmanjšanje temperature in vlažnosti v SHOEI NEOTEC3. Odstranljiv filter v spodnjem sprednjem prezračevanju preprečuje vstop mrčesu. Dvignjene kontrole prezračevanja omogočajo uporabo čelade tudi z debelimi rokavicami, zaradi česar je primerna za uporabo v nizkih temperaturnih območjih ali v hladni sezoni.

AERODINAMIKA
Gladke površine in prehodi zmanjšajo odpornost čelade proti vetru in izpostavljenost uporabnika hrupu, vendar omogočajo, da se vidijo integrirani spojlerji na straneh in zadnji strani čelade in s tem športni značaj SHOEI NEOTEC3.
Stabilen mehanizem zagotavlja ekscentrično obračanje podbradnika pri odpiranju in zapiranju ter omogoča najmanjše razmake med podbradnikom in školjko čelade. Prehodno območje med brado in ohišjem čelade je gladko, da zmanjša turbulenco v predelu ušes in s tem povezan hrup.

DODATKI
Za SHOEI NEOTEC3 so na voljo vizirji v različnih barvah in prevlekah za ogledala, ki se lahko uporabljajo v skladu s homologacijskimi smernicami ECE. Čelada je standardno opremljena z vizirjem CNS-3C. Stekla proti meglenju PINLOCK®EVO je mogoče namestiti v vse razpoložljive vizirje te vrste, od katerih je eden priložen čeladi.
Integriran temno obarvan senčnik tipa QSV-2 je mogoče zamenjati za rumeno obarvan senčnik z učinkom povečanja kontrasta iz nabora dodatkov SHOEI.
Paleta dodatkov SHOEI vključuje tudi blazinice za lica z ali brez izolatorja hrupa, sredinske blazinice različnih velikosti in debelin ter zložljivo blazinico za zgornji del glave. Uporabljajo se lahko za zamenjavo originalnih blazinic ali za prilagoditev prileganja čelade individualnim potrebam. Na voljo so tudi blazinica za trak za brado, ščitnik za dihanje in zavesa za brado iz sintetičnega usnja.
Komunikacijski sistem SENA® SRL3 Mesh iz serije dodatkov SHOEI je mogoče vstaviti v vmesnik SHOEI COMLINK NEOTEC3. Po združitvi z mobilnim telefonom, navigacijsko napravo ali drugim domofonom napravami SRL3 Mesh ponuja možnost informiranja in zabave med vožnjo, obenem pa se skoraj nevidno prilega školjki čelade NEOTEC3. S svojimi vrhunskimi zvočniki, visokokakovostnim mikrofonom in zvočnim sistemom harman/kardon® SRL3 Mesh zagotavlja bogat zvok in kristalno čist prenos glasu.

OBSEG DOBAVE
S SHOEI NEOTEC3 je priložena leča PINLOCK®EVO za uporabo s standardnim vizirjem CNS-3C, ustreznimi nadomestnimi zatiči in majhnim orodjem za vzdrževanje, ki je uporabno za namestitev komunikacijskega sistema SRL.
Priloženi so tudi ščitnik za dihanje, zavesa za brado (že nameščena), nalepke z logotipom SHOEI, originalna torba za čelado SHOEI za nežno shranjevanje čelade in silikonsko olje za nego tesnila in mehanizma vizirja.
V priročniku za čelado in v brošuri “Kako pravilno uporabljati svojo čelado” boste našli dragocene informacije o uporabi, vzdrževanju in negi SHOEI NEOTEC3.

DODATNA OPREMA
Za SHOEI NEOTEC3 je na voljo veliko različnih dodatkov in rezervnih delov, vključno z:

Tip CNS-3C vizirji v različnih odtenkih*,
Vizir PINLOCK®EVO, odporen na meglo,
Sončni vizir QSV-2 v različnih odtenkih,
Lične blazinice v različnih debelinah za zamenjavo originalnih blazinic ali za prilagoditev čelade, z ali brez izolacije hrupa,
Sredinske blazinice v različnih velikostih in debelinah za zamenjavo originalnih blazinic ali za individualno nastavitev čelade,
Podloga za nastavitev višine oblazinjenja glave,
Oblazinjenje za trak za brado,
Varovalo za dihanje,
Zavesa za brado,
Komunikacijski sistem SRL3 Mesh by SENA®.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h