DAINESE SMART JACKET LS

Prezračevana motoristična jakna iz tkanine, odporne proti obrabi, s sistemom zračnih blazin Dainese D-air® in Pro-Armor Lev. 2, mehki ščitniki tipa B na komolcih in ramenih.

Velikosti od 46 do 56 (trenutno na zalogi: 48, 54, 56, 58, 60)

Koda izdelka: 201D20028

 

Original price was: 799,95 €.Current price is: 559,96 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Smart Jacket LS je prezračevana motoristična jakna, ki združuje vsestranskost lahkega, prezračenega oblačila z inteligenco in vrhunsko zaščito sistema zračnih blazin Dainese D-air®.

Smart Jacket LS ne potrebuje nobene povezave z motociklom. Lahko se uporablja kot običajna prezračevana jakna, brez potrebe po drugih usklajenih oblačilih in ni potrebna naročnina. Izdelan je iz certificirane, proti obrabi, prezračevane tkanine, ki je primerna tudi za uporabo v najbolj vročih dneh, kar zagotavlja odlično zračnost.

Sistem Dainese D-air®, ki se uporablja v MotoGP™ in je razvit v več kot 25 letih raziskav, s svojimi senzorji spremlja, kaj se dogaja okoli motorista 1000-krat na sekundo. Brez potrebe po kablih ali povezavah samostojno zazna kakršno koli nevarno situacijo in takoj aktivira Shield, izdelano zračno blazino iz mikrofilamenta, ki nudi najvišjo raven zaščite prsnega koša in hrbta ter omejuje tudi kakršno koli premikanje vratu in čelade.

Sistem se aktivira in ščiti v primeru zdrsa, visokega odmika, trka ob oviro ali vozilo ali trka od zadaj, tudi ko miruje. S Smart Jacket LS sistem Dainese D-air® nudi pokritim območjem raven zaščite, ki je enaka sedmim togim ščitnikom za hrbet stopnje 1, brez potrebe po togi zaščiti hrbta.

Smart Jacket LS vključuje odstranljiv Pro-Armor Lev. 2, ščitniki tipa B na komolcih in ramenih. Tehnologija Pro-Armor nudi okončinam najvišjo raven zaščite ter popolno mobilnost in izjemno zračenje zaradi svoje mehke strukture, ki jo navdihujejo naravni fraktali, in 40 % prezračene površine.

Z dvema stranskima žepoma z zadrgo lahko uporabnik praktično shrani bistvene osebne predmete, tako da so vedno pri roki.

CERTIFIKATI
DOLOMITICERT proceduralna smernica (2016/425) – zračna blazina za hrbet stopnje 1 (EN 1621-4 CB L1).
DOLOMITICERT postopkovna smernica (2016/425) – zračna blazina za prsni koš 2. stopnje (EN 1621-4 L2).
DPI (2016/425).

ZNAČILNOSTI
2 zunanja žepa.
Baterija za polnjenje do 26 ur.
Odsevni vložki.
Vodotesnost senzorja.

POKRITA OBMOČJA D-AIR®
Zadaj.
Prsni koš.

ERGONOMIJA
Sistem prilagajanja pasu.

ŠOK PERFORMANSE
Sistem zračnih blazin D-air®.
Pro-Armor ščitniki, certificirani po EN 1621.1 Level 2 Type B na komolcih.
Pro-Armor ščitniki, certificirani po EN 1621.1 Level 2 Type B na ramenih.

TEMPERATURA
Prezračen in zračen.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h