JAKNA DAINESE SPORTIVA

Motociklistična jakna iz certificiranega usnja z mehkimi Pro-Armor ščitniki na komolcih in ramenih, kovinskimi ploščicami in usnjenimi vložki Microelastic 2.0.

Koda izdelka: 1533872

Original price was: 459,95 €.Current price is: 413,95 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Motociklistična jakna Dainese Sportiva, izdelana iz mehke in odporne goveje kože Tutu, z notranjimi ščitniki Pro-Armor s certifikatom EN 1621.1, ki hkrati zagotavljajo maksimalno zaščito, fleksibilnost in svobodo gibanja zaradi prezračevanja preko 40 % njihove površine.

Notranji ščitniki za ramena so združeni z zamenljivimi aluminijastimi ploščami na zunanji strani: značilna tehnologija Dainese, ki je zasnovana tako, da olajša drsenje v primeru padca in prepreči nevarnost kotaljenja po asfaltu.

Za nadaljnjo prilagodljivost in udobje pri vožnji ima usnjena struktura vstavke iz bielastične tkanine S1 na bokih in notranji strani rok ter tehnologijo Microelastic na hrbtni strani za večjo svobodo gibanja.

Jakna Dainese Sportiva je opremljena z zadnjim žepom za vstavljanje ščitnika za hrbet, Velcro na bokih za prilagajanje prileganja in dvema stranskima prezračevalnima odprtinama, ki v primeru zvišanja temperature pomagajo in vračajo optimalno hladnost, prav tako zračni Podloga Nanofeel® z obdelavo z ioni srebra.

USNJENA JAKNA SPORTIVA

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h