JAKNA DAINESE TEMPEST 3 D-DRY® lady

Ženska motoristična touring jakna z vodotesno membrano D-Dry® in odstranljivo toplotno podlogo za optimalno uporabo skozi vse leto, vključno s Pro-Armor Lev. 2, ščitniki tipa B na komolcih in ramenih nudijo kratko, ozko prileganje.

Velikosti od 36 do 50.
Tri barvne različice.

Koda izdelka: 2654642

 

Original price was: 349,95 €.Current price is: 269,95 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Tempest 3 D-Dry® Lady je ženska potovalna jakna, ki uporabniku zagotavlja varnost in udobje pri vožnji skozi vse leto. Z vodotesno membrano D-Dry® je vsak dan popoln za vožnjo, dež in atmosferski dejavniki niso več problem.

Odstranljiva termo podloga zagotavlja udobje v najhladnejših dneh in v vseh pogojih. V vročih podnebjih in za zagotovitev ustreznega toplotnega udobja dve zračni odprtini na prsih in dve prezračevalni zadrgi na hrbtu uporabniku omogočajo učinkovito in natančno prilagajanje pretoka zraka proti telesu.

Pro-Armor lev. podpira najvišje varnostne standarde Dainese, 2 ščitniki tipa A na komolcih in ramenih. Najvišja stopnja certificiranja zaščite okončin z maksimalno svobodo gibanja. Tehnologija Dainese Pro-Armor, ki jo navdihuje geometrija naravnih fraktalov, omogoča maksimalno zaščito z mobilnostjo mehkega ščitnika in idealnim prezračevanjem zaradi površine, ki je perforirana po 40% površine.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h