JAKNA DAINESE VALOROSA 50TH LTD QDF

Omejena izdaja motoristične jakne iz goveje kože, posvečene Dainesejevi 50. obletnici. S tehnologijo Quickdry Frame™ in ekskluzivnim mavričnim logotipom Speed Demonom.
Velikosti od 44 do 60!

Koda izdelka: 1533889

799,99 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Valorosa 50th LTD QDF je omejena izdaja motoristične jakne, posvečene Dainesejevi 50. obletnici.

Izdelan je iz mehkega, odpornega govejega usnja Tutu, za katerega je značilen ekskluzivni prelivajoči se logotip Speed Demon. Inovativna tehnologija Quickdry Frame ™ prispeva k njegovemu toplotnemu ugodju, saj poskrbi za izjemno hitro sušenje oblačila in pomaga ustvariti občutek suhosti in svežine na potovanjih z vročo temperaturo. Notranja podloga je zračna z vstavki iz tkanine 3D Bubble.

Jakna, certificirana po standardu EN 1621.1, je opremljena s ščitniki na komolcih in ramenih, ščitniki za ramena pa imajo tudi zamenljive aluminijaste ploščice za maksimalno varnost in žepe, namenjene za vstavljanje ščitnikov za hrbet in prsi.

Zaradi velikih raztegljivih vložkov iz tkanine S1 na bokih in notranji strani rok, vložkov Microelastic 2.0 na lopaticah, aerodinamične grbe in sistema prilagajanja prileganja na bokih je Valorosa 50th LTD QDF izjemno udoben, ergonomičen in funkcionalen, lastnosti pa so optimizirane tudi z sistem zapenjanja jakna-hlače.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h