JOPA DAINESE DESTINATION LAYER

Toplotna plast iz Polartec Power Air®, lahka, topla in zračna. Za uporabo pod motorističnimi jaknami, kot tudi za nošenje ločeno.

Velikosti od 44 do 60!

Koda izdelka: 1916024

179,95 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

DESTINATION LAYER JACKET je srednja plast Dainese iz Polartec® Power Air™, zasnovana za maksimalno udobje med vožnjo, v vseh vremenskih razmerah in na katerem koli terenu.

Jakna Destination Layer Jacket je zasnovana tako, da jo lahko nosite pod motoristično jakno kot vmesno plast in nudi udobje, ko je potovanje končano in ste z motorja. Maksimalno udobje, mehkoba in vsestranskost, ki vas bodo spremljali v vsaki avanturi. Oblačilo je odporno na veter in ima dva priročna stranska žepa.

Polartec® Power Air™ je revolucionarna pletenina, ki zajema mikro zračne žepke. Tehnologija Polartec® Power Air™ pomeni, da Dainese Destination Layer omogoča odlično vzdrževanje telesne toplote in znatno zmanjšanje izgube mikrovlaken skozi čas. Konstrukcija je zasnovana za največjo toplotno učinkovitost, saj se v okolje izloči do petkrat manj kot pri drugih vrhunskih srednjih slojih, zato vas ohranja toplo dlje z manjšim vplivom na planet.

Jakna Destination Layer Jacket je zasnovana tako, da dopolnjuje jakne v zbirki Dainese adventure touring in je združljiva z vsemi jopiči Dainese touring.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h