KOMBINEZON DAINESE MIRAGE LADY

Ženska dvodelna motoristična obleka iz govejega usnja s certificiranimi ščitniki, aerodinamično grbo in vstavki iz elastičnega blaga.

Koda izdelka: 2513472

Na zalogi v trgovini trenutno v velikosti 42, 44 in 46 (italijanske številke). Možnost naročila drugih številk.

Original price was: 1.099,95 €.Current price is: 879,95 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Ženska dvodelna motoristična obleka Dainese Mirage, narejena iz vrhunskega govejega usnja Tutu in ergonomsko oblikovana, da se najbolje prilega ženski postavi. Primeren za športno uporabo, je posebej optimiziran za vožnjo po cesti.

Maksimalno zaščito zagotavljajo kompozitni ščitniki na kolenih, komolcih in ramenih ter mehki ščitniki Pro-Shape 2.0 na bokih. Dodatno ga je mogoče izboljšati z notranjimi žepi, kamor lahko vstavite ščitnike za prsi. Mirage je opremljen z odstranljivimi in zamenljivimi drsniki na kolenih in zamenljivimi aluminijastimi ploščami na ramenih: značilna tehnologija Dainese, zasnovana za podporo in olajšanje drsenja v primeru padca, s čimer preprečuje nevarna tveganja kotaljenja, ki jih povzroča oprijem na asfaltu. Grba, nameščena na ramenih in vratu, ima aerodinamično funkcijo.

Za večje udobje med vožnjo je dvodelna obleka Mirage opremljena s širokimi vložki iz raztegljivega blaga S1 na notranji strani rok, dimelj in zadnjega dela nog ter notranjo zračno podlogo.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h