KOMUNIKACIJA INTERKOM AGV INSYDE

Integriran interkom komunikacijski sistem za AGV Tourmodular s tehnologijo Cardo DMC™ Mesh. Omogoča povezavo do 15 domofonov hkrati z dosegom do 6 km.

Koda izdelka: AGV INSYDE

 

344,95 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

KOMUNIKACIJA INTERKOM AGV INSYDEAGV INSYDE je prvi sistem s tehnologijo DMC™ Dynamic Mesh Communication, integrirano z modularno čelado. Najnaprednejši motociklistični interkom, kar jih je bilo kdaj izdelano, ki ga je razvil izključno Cardo, se srečuje z AGV Tourmodular, ultra-zaščitno čelado za neskončna potovanja. Tehnologija DMC™ omogoča vrhunsko kakovost zvoka in stabilnost povezave za komunikacijo med kolesarji v vseh pogojih. Samo nastavite ga s klikom in AGV INSYDE bo naredil vse ostalo, vzpostavil stabilno povezavo med do 15 vozniki, 1,2 km narazen, s skupnim dosegom do 6 km.

Je popolnoma združljiv s katero koli drugo napravo Bluetooth®. Tehnologija DMC™ omogoča neprekinjeno in neprekinjeno komunikacijo. Za razliko od domofonov samo s tehnologijo Bluetooth®, ko se en ali več voznikov pridruži pogovoru ali ga zapusti, se komunikacijska veriga nadaljuje na linearen način, ne da bi bila kdaj prekinjena. Ponuja tudi neskončne možnosti. AGV INSYDE vam omogoča sprejemanje klicev, njihovo vključitev v komunikacijo z drugimi vozniki, povezanimi prek interkoma, poslušanje glasbe iz katere koli naprave s povezavo Bluetooth® in jo delite s sopotnikom ter poslušanje FM radia s sistemom RDS in samodejno izbiro najstabilnejšega. signal. Vse to je mogoče upravljati preprosto in intuitivno ročno z enim samim dotikom ali neposredno z glasovnimi ukazi prek sofisticirane tehnologije Natural Voice.

AGV INSYDE upravlja vse vire zvočnega signala (Interkom, glasba, klici, FM radio) prek prefinjenega algoritma, ki omogoča neodvisen vzporedni sprejem za izkušnjo, ki jo odlikuje največja kontinuiteta. Vstop v pogovor in izstop iz njega, poslušanje glasbe in komunikacija z drugimi kolesarji poteka samodejno in neposredno, brez kakršnih koli prekinitev ali potrebe po prekinitvi povezave in ponovnem povezovanju s skupino. Ni motenj, samo stalna komunikacija.

Samodejni sistem za nadzor glasnosti zagotavlja tudi vrhunsko kakovost zvoka, saj samodejno prilagaja glasnost glede na zunanje zvoke in hrup iz okolice, pri čemer vedno ohranja enako raven jasnosti za voznika. Dolgotrajna baterija zagotavlja do 13 ur neprekinjenega časa klicev. Vendar to še ni vse. AGV INSYDE lahko uporabljate tudi med polnjenjem. To vam omogoča, da se vozite s sistemom, priključenim na napajalnik ali 12-voltno vtičnico, kar zagotavlja polnjenje tudi, ko ste na poti. Komunikacija se nikoli ne ustavi.

AGV INSYDE, razvit s Cardo in združljiv s popolno integracijo s čelado AGV Tourmodular, ima certifikat IP65 in ima aplikacijo za vmesnik pametnega telefona, združljivo z operacijskima sistemoma iOS in Android.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h