KOVČEK SHAD SH29

Kovček Shad, za eno integralno ali flip up čelado in dodatke. Vključuje tudi vpenjalno ploščo brez doplačila!

Za nosilec za vaš motocikel nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

Koda izdelka: D0B29100

59,99 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

SH29 je kompakten in praktičen zgornji moto kovček, izdelan iz visokokakovostnega ojačanega polipropilena in z možnostjo držanja modularne čelade in rokavic. Z ukrivljenimi oblikami in dimljenim reflektorjem je osnovni model SHAD-ove ponudbe. Ima popolno velikost za skuterje in motorna kolesa z majhno prostornino.
Ima Press Lock System, preprost in hermetični sistem zaklepanja tlaka. Kot vse zgornje kovčke za motorna kolesa SHAD ga je mogoče odpreti in zapreti samo z eno roko, ne da bi ga odpirali s ključem. Ključ bomo uporabili le takrat, ko ga želimo zakleniti na motocikel. Ima režo, ki ima vlogo ergonomskega ročaja za lažje prenašanje.
Če ste eden od tistih, ki dizajn naredijo korak naprej, boste uživali v možnosti izbire med različnimi barvami pokrova: modra, srebrna, bela, rdeča, kovinsko črna ali možnost niansiranja, ki jo lahko prilagodite svojemu okusu. .
Kot dodatno opremo ponujamo naslonjalo in zavorno luč. Naslonjalo za hrbet (D0RI40) nudi več udobja za potnika, hkrati pa daje edinstven slog celotnemu kolesu. Zavorna luč (D0B29KL) je izdelana z energetsko varčnimi LED diodami in je zelo enostavna za namestitev, saj se prilega v spodnji del podnožja zgornjega ohišja. To poveča varnost, saj je motor bolj viden od zadaj.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h