KOVČEK SHAD SH34 KARBON

Kovček Shad, za eno integralno čelado in dodatke. Vključuje tudi vpenjalno ploščo brez doplačila!

Za nosilec za vaš motocikel nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

Koda izdelka: D0B34106

79,99 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

SH34 je kompakten in praktičen zgornji kovček, izdelana iz visokokakovostnega ojačanega polipropilena in z možnostjo držanja modularne čelade in rokavic. Kot standardno opremo vključuje pokrov v videzu karbona, ki mu daje večnamenski, agresiven in aerodinamičen videz, tako mesten kot agilen. Zasnovan je za tiste, ki iščejo najvišjo stopnjo prefinjenosti in sloga: je športen, eleganten in praktičen.
Notranja prostornina je optimizirana in dosega največjo izrabo prostora, s pravo 34-litrsko prostornino. Brez zatičev med tečaji in polkrožne krivulje na zadnji strani ohišja ponuja več udobja in ergonomije za drugega potnika. Skrbno je bil zasnovan za ustvarjanje kompaktnega zgornjega ohišja z resnično zmogljivostjo in velikim v svoji kategoriji.
Ima Press Lock System, preprost in hermetični sistem zaklepanja tlaka. Kot vse zgornje kovčke za motorna kolesa SHAD ga je mogoče odpreti in zapreti samo z eno roko, ne da bi ga odpirali s ključem. Ključ bomo uporabili le takrat, ko ga želimo zakleniti na motocikel. Ima režo, ki ima vlogo ergonomskega ročaja za lažje prenašanje.
Če ste eden tistih, ki dizajn naredijo korak naprej, boste uživali v možnosti izbire med različnimi barvami platnic, ki so na voljo; ali možnost niansiranja, da jo prilagodite svojemu okusu.
Kot dodatno opremo ponujamo naslonjalo in zavorno luč. Naslonjalo za hrbet (D0RI40) nudi več udobja za potnika, hkrati pa daje edinstven slog celotnemu kolesu. Zavorna luč (D0B29KL) je izdelana z energetsko varčnimi LED diodami in je zelo enostavna za namestitev, saj se prilega v spodnji del podnožja zgornjega ohišja. To poveča varnost, saj je motocikel bolj viden od zadaj.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h