KOVČEK SHAD SH45

Kovček Shad, za dve integralni čeladi. Vključuje tudi vpenjalno ploščo brez doplačila! Zgornja barvna plošča je za doplačilo!

Za nosilec za vaš motocikel nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

Koda izdelka: D0B45100

109,99 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

SH45 je robustni zgornji kovček, izdelan iz visokokakovostnega ojačanega polipropilena. Ohišje je odporno na ekstremne temperature in ščiti notranjo obremenitev pred udarci in trki. Z zmogljivostjo dveh čelad (inetgralnih) in dizajnom z ukrivljenimi oblikami in dimljenimi odsevniki ima popolno velikost tako za premikanje po mestu kot za daljša potovanja, kar omogoča, da se prilagodi tako skuterjem kot srednjemu in srednjemu motocikli velike prostornine.

Varnost, ki jo nudi sistem zaklepanja ročajev, omogoča dvojno ključavnico: na eni strani pritrdi ohišje na kolo, na drugi pa hkrati zapre zgornji ohišje. Ima ročaj za enostavno in enostavno prenašanje kovčka, ko ga izvlečete. Vključuje tudi držalne trakove, ki zagotavljajo, da se notranja obremenitev ne premika.
Kot vse zgornje kovčke za motorna kolesa SHAD ga je mogoče odpreti in zapreti samo z eno roko, ne da bi ga odpirali s ključem. Ključ bomo uporabili le takrat, ko ga želimo zakleniti na motocikel.
Če ste eden tistih, ki dizajn naredijo korak naprej, boste uživali v možnosti izbire med različnimi barvami platnic, ki so na voljo; ali možnost niansiranja, da jo prilagodite svojemu okusu.

Kot dodatke ponujamo dvojno naslonjalo, notranjo torbo, kovinsko zgornjo mrežo in zavorno luč. Naslon za hrbet (D0RI60) ponuja več udobja za potnika, hkrati pa daje edinstven slog celotnemu motociklu. Notranja torba (X0IB00), z zgornjo odprtino in zunanjim žepom za neposreden dostop, je ojačana z notranjo peno za zaščito vsebine pred kakršnimi koli udarci, ter s trakom in ročajem za lažje prenašanje. Na ta način notranja torba olajša transport vaših stvari, ne da bi morali izvleči zgornji kovček. Končno je zavorna luč (D0B40KL) izdelana z energetsko varčnimi LED diodami in je zelo enostavna za namestitev, saj se prilega v spodnji del podnožja zgornjega ohišja. To poveča varnost, saj je motocikel bolj viden od zadaj.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h