KOVČEK SHAD SH48 TITANIUM

Kovček Shad, za dve integralni čeladi. Vključuje tudi naslonjalo, vpenjalno ploščo in karbonsko imitirano zgornjo ploščo brez doplačila.

Za nosilec za vaš motocikel nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

Koda izdelka: D0B48406R

Original price was: 311,97 €.Current price is: 219,99 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Zgornja imitirana karbonska plošča na SH48 je vrhunski izdelek, ki izpolnjuje vse zahteve trga in ponuja največjo zmogljivost. Kapaciteta za dve integrirani čeladi in težo 3,7 kg je najlažji visokozmogljiv top case kovček na trgu. S tem zmanjšamo tresljaje, saj so nosilci in okvir motocikla manj obremenjeni. Njegov strukturni okvir zagotavlja visoko togost in odpornost z minimalno težo.
Zagotavlja maksimalno varnost zahvaljujoč inovativni hermetični ključavnici “Smart Lock System” z avtomatskim izvlečnim ročajem in hermetično ključavnico v 3 položajih. Ta sistem omogoča, da zgornji ohišje ostane odprto, ne da bi ga bilo mogoče izvleči, in ga je mogoče odpreti in zapreti brez ključa, tako da potrebuje le ključ, da ga blokira. Odpre se lahko samo z eno roko.
SH48 ponuja več konfiguracij za prilagajanje, ki združujejo barvo stranskih pasov z zgornjimi pokrovi. Kot opcijsko prevleko imamo novo možnost karbonskega videza, ki se kombinira s katero koli barvo motocikla. Imamo tudi ovitke v beli, kovinsko črni in enaki barvi kot trak ohišja: New Titanium ali Dark Grey. Ima tudi možnost niansiranja, ki jo lahko prilagodite svojemu okusu.
Kot dodatke ponujamo dvojno naslonjalo, notranjo torbo, kovinsko zgornjo mrežo in zavorno luč. Dvojno naslonjalo (D0RI4800) nudi več udobja za potnika, hkrati pa daje edinstven slog celotnemu kolesu. Notranja torba (X0IB00), z zgornjo odprtino in zunanjim žepom za neposreden dostop, je ojačana z notranjo peno za zaščito vsebine pred kakršnimi koli udarci, ter s trakom in ročajem za lažje prenašanje. Na ta način notranja torba olajša transport vaših stvari, ne da bi morali izvleči zgornji kovček. Zgornja kovinska mreža (D0PS00) poveča zmogljivost kolesa z enako največjo obremenitvijo in ima tudi posebne jezičke za trakove in torbe za pritrditev in zadrževanje tovora. Končno je zavorna luč (D0B29KL) izdelana z energetsko varčnimi LED diodami in je zelo enostavna za namestitev, saj se prilega v spodnji del podnožja zgornjega ohišja. To poveča varnost, saj je motocikel bolj viden od zadaj.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h