KOVČEK SHAD SH50

Kovček Shad, za dve integralni čeladi. Vključuje tudi serijsko naslonjalo in vpenjalno ploščo. Kovček se vgrajuje kot original na trikolesnike Piaggio MP3!

Za nosilec za vaš motocikel nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

Koda izdelka: D0B5000

223,55 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

SH50 je robusten in eleganten zgornji kovček za motorno kolo, idealen za tiste, ki imajo radi dolga potovanja. Zgornji kovček lahko sprejme do 2 čeladi za celoten obraz (50L), ne da bi jih bilo treba položiti na stran, plus potovalni pripomočki.
Kovček vključuje kot standardno opremo naslonjalo za hrbet in zelo priročno držalo za dokumente, da so vsi vaši dokumenti vedno pri roki. Vključuje tudi držalne trakove, ki zagotavljajo, da se notranja obremenitev ne premika.
Zagotavlja maksimalno varnost zahvaljujoč inovativni hermetični ključavnici “Smart Lock System” z avtomatskim izvlečnim ročajem in hermetično ključavnico v 3 položajih. Ta sistem omogoča, da zgornji ohišje ostane odprto, ne da bi ga bilo mogoče izvleči, in ga je mogoče odpreti in zapreti brez ključa, tako da potrebuje le ključ, da ga blokira. Odpre se lahko samo z eno roko.
Če ste eden od tistih, ki dizajn naredijo korak naprej, boste uživali v možnosti izbire med različnimi barvami pokrova, ki so na voljo, ali možnostjo niansiranja, ki jo lahko prilagodite svojemu okusu.
Opcijsko je na voljo tudi več dodatkov, kot so notranja torba, kovinska zgornja mreža in zavorna luč. Notranja torba (X0IB00), z zgornjo odprtino in zunanjim žepom za neposreden dostop, je ojačana z notranjo peno za zaščito vsebine pred kakršnimi koli udarci, ter s trakom in ročajem za lažje prenašanje. Na ta način notranja torba olajša transport vaših stvari, ne da bi morali izvleči zgornji kovček. Zgornja kovinska mreža (D0PS00) poveča zmogljivost motocikla z enako največjo obremenitvijo in ima tudi posebne jezičke za trakove in torbe za pritrditev in zadrževanje tovora. Končno je zavorna luč (D0B29KL) izdelana z energetsko varčnimi LED diodami in je zelo enostavna za namestitev, saj se prilega v spodnji del podnožja zgornjega ohišja. To poveča varnost, saj je motocikel bolj viden od zadaj.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h