ROKAVICE DAINESE TEMPEST 2 D-DRY LONG

Zimske rokavice z membrano D-Dry® in toplotno podlogo Fiberfill ter usnjenimi ojačitvami in ščitniki za členke Pro-Tek iz TPU.
Velikosti od XS do XXXL

Koda izdelka: 18100005

 

129,95 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Certificirane zimske potovalne rokavice z membrano D-Dry® in toplotno podlogo Fiberfill, udobne, nepremočljive in idealne za spopadanje s kakršnimi koli pogoji pozimi in sredi sezone.

Tempest 2 D-Dry® Long Thermal so izjemno udobne, lahke in ergonomske zaradi vnaprej ukrivljene konstrukcije prstov in štirismerno raztegljive tkanine optimalne podložene termalne rokavice za potovanja na srednje do dolge razdalje ali izlete zunaj mesta, tudi v najnižje temperature.

Prefinjen slog in kakovostni materiali rokavic se združujejo z nosljivostjo in enostavnim prileganjem – zaradi nastavljive manšete – ter zaščito, ki jo zagotavljajo usnjene ojačitve na prstih in Pro-Tek ojačitve členkov iz TPU.

Za maksimalno praktičnost so v konice prstov vgrajeni vložki Smart Touch, tako da lahko kolesarji uporabljajo pametni telefon ali GPS sistem z zaslonom na dotik, ne da bi morali odstraniti rokavice.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h