SMUČARSKE HLAČE DAINESE HP1 BL M

Inovativnost na področju smučarskega perila v sodelovanju z agencijo NASA, ki so jo razvili tudi za astronavte. Material Dryarn omogoča smučarju termalno izolacijo. Kompresijske hlače, ki jo uporabljamo kot prvi sloj. Za najzahtevnejše smučarje. Vsebuje veliko Mikro mesh prezračevalnih con.

Velikosti XS/S, M, L, XL/XXL.

Koda izdelka: 4910020

69,95 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

HP1 BL je Dainese First Layer, zasnovan posebej za tiste, ki želijo preseči svoje meje in zasnovan tako, da zadovolji potrebe najzahtevnejših smučarjev.

Dolgoletne raziskave dinamike človeškega telesa so pomagale ugotoviti, kateri deli telesa se kljub gibanju nikoli ne razširijo ali skrčijo. Z združevanjem teh točk vzdolž “nerazteznih črt” ostane pritisk na telo konstanten. Ta raziskava je Daineseu pomagala pri izdelavi BIOSUIT-a, zasnovanega za astronavte NASA, in je bila navdih za strukturo HP1 BL M SHIRT/HP1 BL L SHIRT. Brezšivna tehnologija in tkanina Dryarn sta združena, da zagotovita odlično izolacijo z maksimalno zračnostjo, hladnostjo in udobjem. Medtem pa “nepotezne črte” zagotavljajo učinek stiskanja, ki pomaga ohranjati mišice v položaju med smučanjem.

ZNAČILNOSTI
Bakteriostatično, hipoalergeno in proti neprijetnemu vonju.
Diferencialno tkanje s kompresijskimi območji in prepletenimi mikromrežnimi deli za izboljšan pretok zraka.

SPLOŠNE TEHNIČNE LASTNOSTI
Mikromrežasti deli za boljši pretok zraka.

GLAVNI MATERIALI
Dryarn®.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h