TORBA DAINESE EXPLORER WP DUFFEL 60L

Čvrsta potovalna torba z visoko prostornino 60 l iz vodoodpornega PVC materiala za popolnoma varen in praktičen prevoz na motociklu.

Barva: črna

Koda izdelka: 1980087

 

161,95 

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Čvrsta in odporna potovalna torba z veliko zmogljivostjo Explorer WP Duffle Bag je 60-litrska torba iz vodoodpornega PVC materiala. Izjemno vsestranska in funkcionalna torba je zasnovana za udobno prenašanje na potovanjih z motorjem prek stranskih D-obročkov, ki omogočajo enostavno pritrditev na motocikel in zagotavljajo stabilnost tudi pri visokih hitrostih. Priročen ventil omogoča uhajanje odvečnega zraka, če vrečka ni polna, in tako stisne njeno prostornino.

Ne samo na motorju, ampak tudi ko izstopite, lahko torbico Explorer WP Duffle Bag popolnoma udobno prenašate zaradi priročnega ročaja za nošenje in nastavljivih naramnic, tako da jo lahko nosite na ramenih, zaradi česar je vsestranska za uporabo kot prtljage za vse vrste potovanj.

Velik odstranljiv zunanji žep z vodoodporno zadrgo, sistem zapenjanja, ki omogoča pritrditev torbe za orodje Explorer, in odsevni vložki za zagotovitev največje vidljivosti med vožnjo zaokrožujejo lastnosti torbe Explorer WP Duffle Bag, zaradi česar je idealna torba za torbico za vsako motoristično avanturo.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h