ČELADA AGV PISTA GP RR ECE DOT TOP – SOLELUNA 2021

Dirkalna čelada Valentina Rossija za sezono MotoGP™ 2021.

Velikost XS do XXL

Koda izdelka: AGV GP RR SOLELUNA 2021

Original price was: 1.815,00 €.Current price is: 1.499,00 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Pridih in kreativnost “Doctorja” dajeta barvo njegovemu AGV PISTA GP RR, zasnovanem za njegovo zadnjo sezono 2021 MotoGP™.
Čelada 9-kratnega svetovnega prvaka Valentina Rossija, reproducirana v posebni izdaji.

Pista GP RR je natančna replika čelade AGV, ki jo na dirkah uporabljajo svetovni prvaki. Ima torej homologacijo FIM, ki potrjuje najvišjo možno stopnjo zaščite, tudi pred morebitnim nevarnim zvijanjem glave. Vsaka podrobnost je zasnovana tako, da zagotavlja vrhunsko zmogljivost. Lupina Extreme Carbon iz 100% ogljikovih vlaken zagotavlja izjemno lahkotnost, zaradi katere je nošenje preprosto.

Njegove oblike in kovinske zračne reže preučujejo v vetrovniku in testirajo športniki AGV, da bi zagotovili najboljši aerodinamični prodor in največjo stabilnost pri visokih hitrostih, tudi zaradi inovativnega profila zadnjega spojlerja PRO. Vizir Ultravision optičnega razreda 1, ki se ponaša z debelino 5 mm, je sestavni del ščitnika, ki omogoča 190° panoramski pogled. To pomeni, da kolesar vidi progo, nasprotnike in ovire jasneje pred vsemi drugimi.

Ekskluzivni sistem 360° Adaptive Fit omogoča popolno prilagoditev notranjosti, kar daje motoristu možnost izbire idealne debeline za zgornji del glave, zatilja in lic. To bistveno udobje omogoča, da se lahko osredotoči le na svoj cilj. Vsaka podrobnost je zasnovana z mislijo na zmago. Popolnost obsedenosti. *Pista GP RR SOLELUNA 2021 reproducira grafiko, ki jo je Valentino Rossi uporabljal na dirkah za sezono 2021, z izjemo podrobnosti sponzorjev in vizirja.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h