KOVČEK SHAD SH58X KARBON

Kovček Shad, ki ima nastavljiv volumen od 46 do 58 lit, ter zgornjo imitirano karbonsko ploščo.

Za nosilec za vaš motocikel nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

Koda izdelka: D0B58206

Original price was: 309,95 €.Current price is: 269,99 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Razširljiv koncept.
SH59X je zgornji kovček za motorno kolo, edinstven na trgu. Njegova inovativna zasnova omogoča regulacijo prostornine nakladanja v do 3 različnih položajih v nekaj sekundah (L, XL & XXL), kar omogoča prenašanje celo 2 enduro čeladi z dolgim šiltom, plus potovalni pripomočki. Ima tudi notranje držalne trakove, ki zagotavljajo, da se tovor ne premika.
Zgornji pokrov zgornjega ohišja je izdelan iz aluminija debeline 0,8 mm, preostali del pa iz ojačanega polipropilena. Njegov strukturni okvir zagotavlja visoko togost in odpornost z minimalno težo. Ponuja možnost vključitve, kot dodatka, in razširljive notranje torbe (X0IB10). Ima zgornjo odprtino, zunanji žep za neposreden dostop in je ojačan z notranjo peno za zaščito vsebine pred morebitnimi udarci. Ima tudi trak in ročaj za lažje prenašanje. Na ta način notranja torba olajša transport vaših stvari, ne da bi morali izvleči zgornji kovček.
Zagotavlja maksimalno varnost zahvaljujoč inovativni hermetični ključavnici “Smart Lock System” z avtomatskim izvlečnim ročajem in hermetično ključavnico v 3 položajih. Ta sistem omogoča, da zgornji ohišje ostane odprto, ne da bi ga bilo mogoče izvleči, in ga je mogoče odpreti in zapreti brez ključa, tako da potrebuje le ključ, da ga blokira. Odpre se lahko samo z eno roko.

Najsodobnejša tehnologija in inovativen dizajn ohišja eXpandible sta si prislužila prestižno nagrado Reddot Design Award 2017, referenco med oblikovalci in proizvajalci. Patentirani sistem, ki uravnava prostornino SH59X, omogoča povečanje ali zmanjšanje njegove velikosti, ga spremeni v zelo funkcionalen in praktičen kovček, ki se ves čas prilagaja potrebam motoristov:
– Velikost L: popolna za prevoz vsega, kar potrebujete vsak dan.
– Velikost XL: zelo uporabna za krajše vikende. Z možnostjo držanja dveh čelad za celoten obraz.
– Velikost XXL: dovolj za vse, kar potrebujete za to neverjetno avanturo, o kateri ste tako dolgo sanjali. Z možnostjo držanja dveh vzdržljivih čelad.

Kot dodatno opremo imamo še dvojno naslonjalo in zavorno luč. Naslonjalo za hrbet (D0RI80) ima dva dela, izdelana iz dveh slojev poliuretanske pene, prevlečena s sintetičnim usnjem z dvema teksturama, kar zagotavlja popolno udobje za potnika. Zavorna luč (D0B29KL) je izdelana z energetsko varčnimi LED diodami in je zelo enostavna za namestitev, saj se prilega v spodnji del podnožja zgornjega ohišja. To poveča varnost, saj je kolo bolj vidno od zadaj.
Aluminijasti raztegljiv SH59X je kot nalašč za kombiniranje s cestnimi in gorskimi potmi (Trail Adventure) zaradi svoje ekskluzivne aluminijaste prevleke, ki se ujema z novimi stranskimi ohišji SH35 z aluminijastim zaključkom.

Kot ostali zgornji ohišji motocikla SHAD (razen TR48/TR37) vključuje ploščo in komplet vijakov.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h