SMUČARSKA ČELADA DAINESE NUCLEO PURE WHITE

Največja varnost za vrhunsko delovanje. Čelada NUCLEO je lahka, kompaktna in aerodinamična, posebej zasnovana za brezhibno prileganje na glavo.
Tehnologija REVERSE SAFE združuje lahko zunanjo lupino z zaščito proti udarcem ABS ARMOURING, ki obdaja glavo in zavaruje območja, ki so občutnejša in statistično bolj občutljiva na udarce v primeru padca. Sistem BOA zagotavlja izjemno udobje, kar omogoča smučarju, da z izjemno natančnostjo prilagodi prileganje. Zračniki prav tako usmerjajo pretok zraka skozi lupino in notranjost ter prenašajo odvečno toploto in vlago iz čelade skozi integrirani spojler, kar ima za posledico popolno kombinacijo prezračevanja in aerodinamičnih lastnosti.
Značilen dizajn, posebej izdelan, da vam daje samozavest, ki vam daje vse od sebe na pobočjih, ne glede na vreme.

 
Velikosti: XS-S, M-L, XL-XXL

Koda izdelka: 4840371 014 PURE WHITE

 

Original price was: 169,00 €.Current price is: 135,99 €.

Naročilo izdelka je možno preko telefona ali e-pošte. nakup pa lahko izvedete s plačilom po predračunu ali po povzetju.

Največja varnost za vrhunsko delovanje. Čelada NUCLEO je lahka, kompaktna in aerodinamična, posebej zasnovana za brezhibno prileganje na glavi.
Tehnologija REVERSE SAFE združuje lahko zunanjo lupino z zaščito proti večkratnim udarcem ABS ARMORING, ki obdaja glavo in ščiti področja, ki so bolj občutljiva in statistično bolj občutljiva na udarce v primeru padca. Sistem BOA zagotavlja izjemno udobje in smučarju omogoča izjemno natančno prilagajanje prileganja. Prezračevalne odprtine prav tako usmerjajo pretok zraka skozi ohišje in notranjost ter odvajajo odvečno toploto in vlago iz čelade skozi integriran spojler, kar ima za posledico popolno kombinacijo prezračevanja in aerodinamične zmogljivosti.
Prepoznaven dizajn, posebej ustvarjen, da vam da samozavest, ki jo potrebujete, da daste vse od sebe na pobočjih, ne glede na vreme.

Sorodni izdelki

OBIŠČITE NAS
DELOVNI ČAS

SALON MOTO LIMIT

Kavčičeva ulica 9

2000 Maribor

Pon – petek:

9h – 16h

Sobota: 9h – 12h